• English
 • Magyar
 • Orsi & Tomi


  Informatikai megoldások egy megbízható párostól

  Legutóbbi cikkek

  meetz applikáció

  Két barát gondolt egyet, és kitalálta, hogy szeretne egy olyan applikációt készíttetni, ami kifejezetten az eseményszervezés köré épül. A céljuk az volt, hogy egy olyan felület legyen a kezükben, ahol könnyedén hozhat létre a felhasználó eseményeket, amikhez aztán ismerősök és ismeretlenek egyaránt csatlakozhatnak. Például ha valakinek kedve támadna focizni, de nincs hozzá társasága, akkor az […]

  IT tanácsadás

  Nincs könnyű helyzetben az informatikában járatlan személy, akinek valamilyen szoftvert kell kiválasztania, használnia, ne adj isten egyedi fejlesztést kell átvennie, megterveznie.

  Én is sokat dolgoztam informatikusokkal, voltam megrendelő és szaki szerepben is, ezért ebben a cikkben összeszedem azokat a problémákat, amikkel a leggyakrabban szembekerültem.

  Hogyan válassz webfejlesztőt

  Nehéz jó szakembert választani, hiszen jellemzően azért keresünk fel valakit egy feladattal, mert mi magunk nem értünk hozzá.
  Ha pedig nem értünk hozzá, akkor nem tudjuk eldönteni, hogy ki az, aki viszont igen, ami nagyban megnehezíti, hogy a megfelelő szolgáltatót válasszuk a feladatra.

  Ebben az írásban azt szedtem össze, hogy milyen kérdéseket érdemes feltenni egy honlapkészítőnek, mielőtt elkezdenénk a közös munkát.

  Ideje rendbe tenned a jelszavaidat

  Többnyire tudjuk, hogy mikre lenne fontos figyelni a jelszavak terén, de valljuk be, keveseknek sikerül igazán rendet tartani jelszavainál.

  Ebben a cikkben összeszedtem, hogy miért fontos a megfelelő erősségű jelszó, illetve hogy milyen eszközök segíthetnek bármikor könnyen elérhetővé tenni még a legbonyolultabb karakterkombinációkat is.

  Költséghatékony mobilapp

  Ha alkalmazás fejlesztésben gondolkozol, a legfontosabb itt is, mint mindenhol, hogy a fejlesztő értse, amit szeretnél. Ha volt már IT-s projekted, valószínűleg érted, hogy mire utalunk. Nehéz olyat találni, aki nem tűnik el hónapokra, folyamatosan kommunikál, és bevon a fejlesztés téged is érintő lépéseibe, hogy a végén ne egy csalódást keltő végeredménnyel távozz.

  Ebben a cikkben arról írok, hogy mi hogyan dolgozunk, és mit várhatsz tőlünk, ha együttmőködésbe kezdesz velünk.

  WAGO EasyLife app

  A WAGO felkért minket, hogy segítsünk telefonos alkalmazást készíteni okosotthon megoldásaikhoz. Ez nagy dolog volt nekünk, ugyanis ez volt az első nagy közös projektünk. Orsi a frontendet tervezte és fejlesztette le, Tomi pedig a PLC-vel való kommunikációt implementálta a szoftverbe.

  Ebben a cikkben röviden bemutatjuk, hogy milyen applikációt fejlesztettünk, és mire lesz használható.

  Vissza a főoldalra

  Kapcsolat