Orsi & Tomi


Informatikai megoldások egy megbízható párostól

Költséghatékony mobilapp

Ha alkalmazás fejlesztésben gondolkozol, a legfontosabb itt is, mint mindenhol, hogy a fejlesztő értse, amit szeretnél, ha volt már IT-s projekted, szerintem érted mire gondolok. Na ezzel nem lesz gond. Nem tűnünk el hónapokra, hogy aztán megjelenjünk a csalódást keltő végeredménnyel. Folyamatosan be vagy vonva a fejlesztés lépéseibe, így időben elcsíphetjük a félreértéseket (mert mindig, mindenhol vannak!).

Mikor elmerültem a java alapú natív appok világában egyértelműen az volt a tapasztalatom, hogy a tanulás és fejlesztés legfájdalmasabb pontja a UI készítése. Egy egyedi és naprakész megoldás rengeteg erőforrást igényel.
Itt jönnek a képbe a Porgressive Web App-ok (PWA), ezek webes alapon fejleszthető megoldások, így egy forráskóddal letudhatjuk az Android és az IOs appot is. Legutóbbi projektünkről itt olvashatsz.
Ez azt jelenti, hogy a natívan fejlesztett appok költségének töredékéért (akár 1/6 áron) megúszod.

Örömmel alkalmazunk felhős megoldásokat, ezzel mentesítve a megrendelőt a szerverüzemeltetés legfájdalmasabb részeitől.

A következő kérdés az, hogy a fejlesztőd képes-e megvalósítani, amit kitaláltál, megoldása alkalmas-e a további fejlesztésekre, karbantartható-e vagyis működni fog-e 1 év múlva?
Ha gondolkozol saját appon olyan csapatra lesz szükséged, ami tudja mit csinál, és a legfrissebb technológiákat használja. Mindenképp keress meg mielőtt megbízol valakit!

Legutóbb frissítve: 2021.07.26., 15:03

Vissza az összes poszthoz

Kapcsolat